Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Adım adım cilt bakımı

Piraye

Aktif üye
Kullanıcı
1. Adım: Hazırlık

İhtiyacınız olanlar: Karbonat, elma şırası sirkesi ve karışıma eklemek istediğiniz fesleğen, maydanoz veya rezene gibi şifalı bitkiler.

2. Adım Temizleme

Yüzünüzdeki ölü hücreleri uzaklaştırmak için su ve karbonattan oluşan bir karışıma ihtiyacınız olacak. 2 çay kaşığı karbonat ile 1 çay kaşığı suyu karıştırın. Bu karışım ile yüzünüze oval bir şekilde 1 dakika boyunca masaj yapın. Daha sonra ılık su ile durulayın.

3. Adım: Buhar

Su kaynadıktan sonra yüzünüzden daha geniş bir kaba alın ve içine favori şifalı bitkiniz hangisi ise ( kurutulmuş olmalı ) atın. Maydanoz doğal bir sıkılaştırıcı olduğu için maydanozun bu etkisinden faydalanmak isteyebilirsiniz. Aşırı hassas bir cilde sahipseniz papatyayı da deneyebilirsiniz. Yüzünüzü 25-30 cm sudan uzak tutacak şekilde ve kafanızın üstünde dumanın dağılmasını önleyecek bir havlu yardımı ile buharın cildinize işlemesine izin verin. Gözeneklerinizin temizlenmesi için 5 dakika ile 10 dakika arasında bekleyebilirsiniz.

4. Adım: Kurulama

Temiz ve yumuşak dokulu bir havlu ile yüzünüzü nazik dokunuşlarla kurulayın.

5. Tonik

Gözeneklerin içindeki kirleri ve diğer kalıntıları temizledikten sonra sıra iyice derinlemesine bir temizlik sağlayıp gözenekleri sıkılaştırmaya geldi. Elma şırası sirkesi doğal olarak cildinizin pH değerini dengeleyen antiseptik ve antibakteriyel özelliklere sahip doğal bir toniktir. Eşit miktarda su ve elma şırası sirkesini karıştırın. Bu karışımı bir pamuk topu yardımı ile cildinize sürün.

6. Adım: Nemlendirme

Evde Buhar Bakımı Adım 6
Her zaman kullandığınız nemlendiriciyi kullanarak işlemi tamamlayın.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.